ivana mihaljčić
Ivana Mihaljčić

diplomirani medicinar zdravstvene njege –bicom terapeut

Našu dragu Ivanu Mihaljčić neko je već prepoznao sa fotografije, a neko će je tek upoznati. Sa nama je u zdravstvenoj ustanovi Arni plus od 2010. godine.  Ivanina posebnost ogleda se u njenoj snalažljivosti, odličnoj organizaciji posla i pozitivnoj energiji koju prenosi na cijeli tim, a naročito na pacijente.

Slavica Karanović

medicinska sestra – bicom terapeut

Slavica Karanović, naš bicom terapeut sa najdužim stažom u našoj zdravstvenoj ustanovi. Još 2006. godine njena ljubav postala je kvantna medicina, a individualan pristup svakom pacijentu izazov.

Danijela Ćorić Arni centar
Danijela Ćorić

koordinator info pulta

U Arni centru zaposlena od 2013-god,na poslu kordinator info-pulta.

Svojim vedrim i otvorenim duhom oplemeni našu ordinaciju svaki dan. Uvijek sa osmijehom ljubaznošću stoji Vam na raspolaganju za bilo kakvu informacije o uslugama naše zdravstvene ustanove.

Ona kaže:“ Što ne može niko ja mogu i sve se može kada se hoće!“

Dragana Novković
Dragana Novković

diplomirani fizioterapeut

Dragana Novković je u našem centru zaposlena kao diplomirani fizioterapeut od 2016-e godine.

Svojom pozitivnom energijom i toplim pristupom pomaže da se pacijenti osjećaju ugodno u našoj zdravstvenoj ustanovi.Draganina ljubav prema poslu, strpljivost i usmjerenost na detalje omogućava da pacijenti brzo savladaju vježbe i u što kraćem roku uspiješno završe rehabilitaciju. Ponosni smo što je Dragana prvi licencirani DNS (Dinamička neuromuskularna stabilizacija ) terapeut u BiH .

Spoljni saradnici

dragana dragičevic Arni centar
dr sci.med Dragana Dragičević Cvjetković

specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Vodeći stručnjak regije u ortopedskoj rehabilitaciji koja svojom željom da uči i nadograđuje svoje znanje predstavlja ljekara entuzijastu kojeg pacijenti cijene i hvale. Uz ultrazvučnu dijagnostiku i Mezoterapiju bola dr Dragičević radi i estetske tretmane u našoj ordinaciji.

dr Sandra Trivunović
dr Sandra Trivunović

specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Stručnost i posvećenost pacijentima krasi dr Sandru Trivunović i zbog toga je jedan od saradnika naše zdravstvene ustanove. Uz fizikalnu medicinu i rehabilitaciju radi estetsku mezoterapiju lica i tijela.

Doc dr sc. med Milorad Vujnić

specijalista neurologije

Ukratko, ljekar koji voli rad sa pacijentima ali i čovjek od nauke koji svoje znanje prenosi studentima na medicinskom fakultetu . Kada vam treba detaljan neurološki pregled onda ste izabrali najboljeg doktora, dr Vujnića.

Dr Siniša Marković

 specijalista fizijatar-akupunkturolog

Ljekar koji kombinuje  konvencionalnu i kinesku tradicionalnu medicinu svojim sveobuhvatnim pristupom pacijentu. Jednostavnost i pristupačnost pacijentima čine dr Markovića omiljenim doktorom.