ivana mihaljčić
Ivana Mihaljčić

diplomirani medicinar zdravstvene njege –bicom terapeut

Našu dragu Ivanu Mihaljčić neko je već prepoznao sa fotografije, a neko će je tek upoznati. Sa nama je u zdravstvenoj ustanovi Arni plus od 2010. godine.  Ivanina posebnost ogleda se u njenoj snalažljivosti, odličnoj organizaciji posla i pozitivnoj energiji koju prenosi na cijeli tim, a naročito na pacijente.

Mladen Begović

diplomirani fizioterapeut

Mladen je dio našeg tima od  juna 2020 godine. Svoj fokus rada  je usmjerio na rad sa djecom koja imaju deformitete kičmenog stuba skoliozu i kifozu završivši edukaciju za Schroth terapeuta. Njegova strpljivost u radu sa djecom , posvećenost poslu i ljubaznost su vrline koje ga krase. Mladen je završio Cyriax I i II nivo, kineziotape, Tai Chi i T-care edukacije koje koristi u svakodnevnom svom radu a na zadovoljstvo brojnih naših pacijenata.

Slavica Karanović

medicinska sestra – bicom terapeut

Slavica Karanović, naš bicom terapeut sa najdužim stažom u našoj zdravstvenoj ustanovi. Još 2006. godine njena ljubav postala je kvantna medicina, a individualan pristup svakom pacijentu izazov.

diplomirani-fizioterapeut-Sanda-Jurić
Sanda Jurić

diplomirani fizioterapeut

Sanda je dio našeg tima od juna 2021 godine. Ljubav prema poslu je motiviše da se posveti svakom pacijentu individualno, a njeno nesebično zalaganje, strpljivost i ljubaznost su uticali da stekne povjerenje brojnih pacijenata koji je hvale iz dana u dan. Bitno joj je povjerenje pacijenta jer je to način da se ostvari najbolji rezultat u procesu rehabilitacije.

Danijela Ćorić Arni centar
Danijela Ćorić

koordinator info pulta

U Arni centru zaposlena od 2013-god,na poslu kordinator info-pulta.

Svojim vedrim i otvorenim duhom oplemeni našu ordinaciju svaki dan. Uvijek sa osmijehom ljubaznošću stoji Vam na raspolaganju za bilo kakvu informacije o uslugama naše zdravstvene ustanove.

Ona kaže:“ Što ne može niko ja mogu i sve se može kada se hoće!“

diplomirani-fizioterapeut-Dajana-Zvonar
Dajana Zvonar

diplomirani fizioterapeut

Dajana je dio našeg tima od juna 2021 godine. Pouzdana, vrijedna i odgovorna prema poslu, motivisana da uči i postane što kvalitetniji fizioterapeut su vrline koje je krase.

Dragana Novković
Dragana Novković

diplomirani fizioterapeut

Dragana Novković je u našem centru zaposlena kao diplomirani fizioterapeut od 2016-e godine.

Svojom pozitivnom energijom i toplim pristupom pomaže da se pacijenti osjećaju ugodno u našoj zdravstvenoj ustanovi.Draganina ljubav prema poslu, strpljivost i usmjerenost na detalje omogućava da pacijenti brzo savladaju vježbe i u što kraćem roku uspiješno završe rehabilitaciju. Ponosni smo što je Dragana prvi licencirani DNS (Dinamička neuromuskularna stabilizacija ) terapeut u BiH .

Spoljni saradnici

dragana dragičevic Arni centar
dr sci.med Dragana Dragičević Cvjetković

specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Vodeći stručnjak regije u ortopedskoj rehabilitaciji koja svojom željom da uči i nadograđuje svoje znanje predstavlja ljekara entuzijastu kojeg pacijenti cijene i hvale. Uz ultrazvučnu dijagnostiku i Mezoterapiju bola dr Dragičević radi i estetske tretmane u našoj ordinaciji.

dr Sandra Trivunović
dr Sandra Trivunović

specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Stručnost i posvećenost pacijentima krasi dr Sandru Trivunović i zbog toga je jedan od saradnika naše zdravstvene ustanove. Uz fizikalnu medicinu i rehabilitaciju radi estetsku mezoterapiju lica i tijela.

Doc dr sc. med Milorad Vujnić

specijalista neurologije

Ukratko, ljekar koji voli rad sa pacijentima ali i čovjek od nauke koji svoje znanje prenosi studentima na medicinskom fakultetu . Kada vam treba detaljan neurološki pregled onda ste izabrali najboljeg doktora, dr Vujnića.

Dr Siniša Marković

 specijalista fizijatar-akupunkturolog

Ljekar koji kombinuje  konvencionalnu i kinesku tradicionalnu medicinu svojim sveobuhvatnim pristupom pacijentu. Jednostavnost i pristupačnost pacijentima čine dr Markovića omiljenim doktorom.

Dr Jelena Mrđa

 specijalista reumatolog

Reumatološki pregled sa ultrazvukom zglobova, ultrazvukom abdomena i uz mogućnost aplikacije lijekova u zglobove predstavlja najbolje rješenje pacijentu da svoj problem riješi kod jednog doktora i na jednom mjestu. Detaljan pristup, stručnost i posvećenost pacijentima su prednosti dr Mrđe koju naši dugogodišnji pacijenti prepoznaju i pohvale po završenom  pregledu. Dr Mrđa je član  udruženja reumatologa, , Komore doktora medicine RS-a, Društva doktora RS-a.

Mr-sci-dr-Biljana-Stević-Guzijan
Mr sci.dr Biljana Stević Guzijan

 specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Specijalista fizijatar sa dugogodišnjim iskustvom. Dr Guzijan je završila licenciranu obuka iz color duplex ultrasonografije krvnih sudova gornjih i donjih extremiteta 2013,godine, Flebološku školu i zbrinjavanje hroničnih rana 2013 godine, ECPD kardiološku školu, edukaciju za primjenu mezoterapije u osteoartrozi koljena 2014 godine, kao i ISST edukacija za ljekare 2021 – licencirani ljekar za tretman skolioze Schroth metodom. Ćlan je udruženje fizijatara RS i BiH, Član ESPRM, Udruženje reumatologa BiH, Udruženje flebologa Srbije, Komora doktora medicine RS, Društvo doktora medicine RS.