boostUp (30 kapsula)

boostUp (30 kapsula)

61.00 KM

Živimo brzim tempom, u kojem svakodnevno obrađujemo ogroman protok informacija. Da bismo bili najbolji u onome što radimo, moramo biti produktivni, pažljivi do detalja, usredotočeni na aktivnosti. Za većinu ovo dolazi sa stresom, umorom, iscrpljenošću. Iako neki koriste kofein ili energetske proizvode, mi nudimo prirodno rješenje #boostUp.

Napomena: Cijena dostave iznosi 11 KM po narudžbi. Za narudžbe iznad 200 KM, dostava je besplatna.

boostUp (30 kapsula)

Kategorija

Dodatne informacije

Upotreba

1 kapsula dnevno ili prema preporuci.

Za koga

Ljudi stariji od 25 godina koji imaju aktivan posao, koji žele postići uspjeh na poslu i nositi se s brzim tempom života.
Studenti za koncentraciju i učenje,
Starije osobe radi poboljšanja pamćenja.

Sadržaj

100mg ekstrakta listova vodenog izopa (20: 1; Bacopa monnieri)

30mg Magnezijum (magnezijum malat)

25mg Fosfatidilserin

20mg Ekstrakt lišća ginkgo bilobe (50: 1; std. 24% flavonoglikozidi, 6% terpeni)

2mg Pantotenska kiselina

Ostali sastojci:
agens za želiranje – hidroksipropil metilceluloza; sredstvo protiv slijepljenja – rižine ljuske; sredstvo za zgušnjavanje – pirinčane mekinje.

Da li ste znali

Šta sadrži #boostUp?
Bacopa monnieri ili vodeni izop. Adaptogena je biljka, koja poboljšava kognitivne procese, odnosno sve što je vezano za pamćenje, koncentraciju, učenje, pažnju, motivaciju i inteligenciju. Te ga karakteristike čine izuzetno učinkovitim nootropnim sredstvom, istinskim pojačivačem inteligencije i produktivnosti. (Nootropic je "pametna" supstanca koja poboljšava rad mozga) Bacopa monnieri se također preporučuje za ublažavanje anksioznosti.
Magnezijum. Izuzetno je važan mineral za ublažavanje nervoze, glavobolje, depresije, regulaciju rada srca, smanjenje umora i iscrpljenosti.
Fosfatidilserin. Uključen u poboljšanje memorije i procesa učenja, kao i vremena potrebnog za rješavanje zadataka, povećavajući tako produktivnost.
Ginkgo Biloba. Učinkovito u poboljšanju pamćenja i razmišljanja, sa pozitivnim implikacijama u ublažavanju anksioznosti.
Pantotenska kiselina. Nalazi se u visokim koncentracijama u mozgu, sudjeluje u sintezi različitih neurotransmitera, što doprinosi povećanim mentalnim performansama.
Zašto odabrati #boostUp?
To je efikasno. Moderna nauka pokazala je učinak aktivnih sastojaka na poboljšanje intelektualnih performansi.
To je prirodno.
Stimulira moždanu aktivnost prirodno, bez kofeina ili drugih energizera.
Biljni ekstrakti su glavni aktivni sastojci. Kapsule su 100% biljne i ne sadrže vještačke aditive.
Dobro je za zdravlje. Ne izaziva ovisnost.
Dostupno je. Preporučena dnevna doza košta 4 leja. Stoga se za cijenu energetskog napitka ili espressa možete odlučiti za učinkovito i mnogo zdravije rješenje sa složenim efektom i višestrukim djelovanjem.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “boostUp (30 kapsula)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *