Chromium Max 500 (100 kapsula)

Chromium Max 500 (100 kapsula)

33.00 KM

Kontrola apetita

Kapsule koje sadrže hrom-pikolinat, uz adekvatnu ishranu i fizičku aktivnost mogu da pruže ozbiljnu pomoć u postizanju i održavanju idealne tjelesne težine. Korisno utiče na povećanje mišićne mase i smanjenje tjelesne masti kod sportista, među njima i bodi bildera.

Upotreba:Ukoliko ljekar drugačije ne odredi, 1 kapsula dnevno, prije jela.

Napomena: Cijena dostave iznosi 9 KM po narudžbi. Za narudžbe iznad 200 KM, dostava je besplatna.

Chromium Max 500 (100 kapsula)

Share on facebook
Share on linkedin

Dodatne informacije

Za Koga

Hrom je esencijalna materija, neophodna za metabolizam bjelančevina, masti i ugljenih hidrata. Njegova biološki aktivna forma je hrom-pikolinat. On pomaže ugradnju aminokiseline, ubrzava sintezu bjelančevina i dobro utiče na metaboličke procese. Sve to omogućava bolje podnošenje opterećenja, organizam se brže regeneniše i uvećava se njegov kapacitet. Pored toga, on može da stimuliše metabolizam šećera, jača dejstvo insulina i stabilizuje ekonomisanje energijom, čime kontinuirano reguliše nivo šećera u krvi.
Hidroksi-citrat (HC) se dobija iz ekstrakta ploda biljke Garcinia cambogia, porijeklom iz Južne lndije i Tajlanda. Pomaže osobama koje drže kuru mršavljenja, jer potiskuje apetit, tako da se organizam zadovoljava i manjom količinom hrane. Pored toga, spriječava pretvaranje kroz hranu unesenih ugljenih hidrata u masti i tako se u organizmu nakuplja manja količina masti. Djelujući na digestivne procese, ometa nastajanje holesterola i masnih kiselina. Unos HC pojačava sopstvenu proizvodnju toplote u organizmu u toku jela – dakle, sagorijevanje kalorija – odnosno, tako se u organizmu lageruje manja količina hranljivih sastojaka. HC i hrom na sinergistički način uzajamno jačaju dejstvo.

Aktivna forma.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Chromium Max 500 (100 kapsula)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.