CoQ10 Lozenges (30 tableta)

CoQ10 Lozenges (30 tableta)

55.00 KM

Q10 (sa brzom apsorpcijom)

Šta je koenzim Q10?

Koenzim Q10 je antioksidant neophodan za ljudski život. Nalazi se u većini ćelija ljudskog tijela, a tokom starenja ga naš organizam proizvodi sve manje. Njegove rezerve su potrebne za očuvanje energije i mladalačke kondicije.

Upotreba:1-2 tablete dnevno

Napomena: Cijena dostave iznosi 11 KM po narudžbi. Za narudžbe iznad 200 KM, dostava je besplatna.

CoQ10 Lozenges (30 tableta)

Kategorija

Dodatne informacije

Za Koga

Po čemu se novi sublingval Q10 razlikuje od njegovog prethodnika?

Zahvaljujući sublingvalnom karakteru, sastavni dijelovi tablete se brže i djelotvornije apsorbuju u organizamu, pošto se oni putem krvnih sudova ispod jezika i u obrazima direktno apsorbuju u krvotok.Dalje, za razliku od regularnog Q10, CoQ10 Lozenges je u dozi od 30 mg, što omogućava jači efekat koji kombinovan sa brzim dejstvom može naći primjenu kod velikog broja ljudi kojima je potrebna “energetska injekcija”, pogotovo kod starijih osoba ili kod osoba sa visokim nivoom stresnih faktora u svakodnevnom životu.

Kome se preporučuje?Iako se njegova upotreba preporučuje većini ljudske populacije iznad 30 godina, kao i profesionalnim sportistima i rekreativcima, Sublingual Q10 se takođe može preporučiti: · djeci ugroženog zdravstvenog stanja· onima, kojima je potrebna pojačana zaštita kardiovaskularnog sistema· onima, koji pate od stomačnih smetnji ili poremećenog varenja· onima, koji žele izgubiti višak kilograma· osobama koje pate od hroničnog umora ili su pod jakim stresovima· iscrpljenim osobama i rekonvalescentima odnosno svim osobama kojima je smanjena vitalnost*Radi postizanja maksimalnog efekta, preparat se može kombinovati sa Super Mega 50, New Life. (generalno sa multivitamonsko /multimineralnim formulama) L- carnitinom, Oxymaxom, odnosno svim ostalim našim proizvodima jer je CoQ10 suspstanca prirodno sadržana u našim ćelijama i može se kombinovati sa svim preparatima koji nam čine dobro

• Koenzim Q10

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “CoQ10 Lozenges (30 tableta)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *