Pure Inulin (198,5)

Pure Inulin (198,5)

61.00 KM

100% prirodna vlakna
Pure Inulin sadrži 100% čisti prah inulina dobijenog iz cikorije, i doprinosi pravilnom funkcionisanju creva i probavnog sistema. Inulin je prirodna supstanca, to je u vodi rastvorljivo vlakno, koje nijedan od naših digestivnih enzima ne može svariti, tako da do debelog creva stiže u nepromenjenom obliku. Tamo služi kao odličan izvor hranljivih materija za potrebe umnožavanja korisnih bakterija, zahvaljujući čemu takođe inhibira i razmnožavanje štetnih bakterija u crevima, a time i stvaranje otrovnih materija, blagotvorno utiče na funkcionisanje sistema za varenje, kao i na zdravlje imunog sistema.

Napomena: Cijena dostave iznosi 11 KM po narudžbi. Za narudžbe iznad 200 KM, dostava je besplatna.

Pure Inulin (198,5)

Dodatne informacije

Za Koga

7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:

· CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode,u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

· Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.

· Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.

· Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.

· Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.

· Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.

· Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

Jeste li znali

Osobama koje pate od Sindroma nadraženih creva (IBS), tojest od pratećih neprijatnih simptoma u vidu nadimanja, grčeva, osećaja nelagodnosti u stomaku, mučnine i proliva,
Osobama koje pate od zatvora,
Onima, kod kojih se izloženost uticaju stresa manifestuje u vidu problema sa funkcionisanjem creva i probavnog sistema,
Svima, koji žele da ponovo uspostave normalnu ravnotežu crevne flore.
Da li ste znali, da prema podacima dobijenim na našoj stranici za utvrđivanje nedostatka vitamina, svaka peta osoba pati od neke vrste metaboličkog poremećaja?

Upozorenje

Ako počnete da uzimate Pure Inulin, pobrinite se za svakodnevni odgovarajući unos tečnosti! Preporučuje se, da prilikom početka primene postepeno povećavate unos, kako bi se organizam lako privikao na dnevne količine. Uzimanje drugih lekova i dodataka ishrani treba raditi u razmaku od najmanje 2 sata od unošenja vlakana!

Ako počnete da uzimate Pure Inulin, pobrinite se za svakodnevni odgovarajući unos tečnosti! Preporučuje se, da prilikom početka primene postepeno povećavate unos, kako bi se organizam lako privikao na dnevne količine.Uzimanje drugih lekova i dodataka ishrani treba raditi u razmaku od najmanje 2 sata od unošenja vlakana!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Pure Inulin (198,5)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *